Xúquer Viu

Xúquer Viu

divendres, 16 d’octubre del 2009

NOTA DE PREMSA

El II Concurs de Fotografia de Xúquer Viu, "Paisatges d'aigua al Xúquer, cara i creu", ja té guanyadors. 

El jurat presidit per Francesc Vera Casas, Doctor en Comunicació Audiovisual i Professor de Fotografia de la Universitat Politècnica de València i composat per Vicent M. Pastor, fotògraf i redactor gràfic del diari “Levante-EMV”, Francesc Garcia, fotògraf i redactor gràfic del diari “Las Provincias” i membres de Xúquer Viu ha decidit atorgar els següents premis:

GUANYADORS DEL CONCURS DE XÚQUER VIU

PRIMER PREMI: Seda, d’Enric Murillo de l’Alcúdia (600 €)
SEGON PREMI: Panoràmica, de Joan Carles Nebot de Sueca (300 €)
TERCER PREMI: Ocaso d’Óscar Rodríguez d’Alberic (150 €)  
ACCÈSSIT: Xúquer al matí, de Juan Antonio Tovar d’Antella (50 €)
ACCÈSSIT: Destello, de Víctor Albes de Cullera  (50 €)
ACCÈSSIT: Embalse Bellús 2, de Vicent Garrido de Xàtiva  (50 €)

En total el jurat ha valorat un total de 176 fotos presentades per 63 fotògrafs procedents de 24 localitats distintes, 16 d'elles de la comarca de la Ribera.

Junt als tres guanyadors i els tres accèssits, s’han seleccionat altres 50 obres que figuraran en l’exposició d’aquest II Premi de Fotografia de Xúquer Viu.

Aquesta segona edició ha servit per a consolidar un concurs que en tan sols 2 edicions s’ha convertit en un referent a nivell comarcal, al conjugar els aspectes artístics amb els de sensibilització i denúncia.
 
La inauguració de l'exposició i el lliurament de premis tindrà lloc el divendres 27 de novembre a la Sala d'Exposicions de la Casa de la Cultura de l'Alcúdia, on romandrà fins el 15 de desembre.

Després començarà una exposició per diversos pobles de la comarca i de fora d’ella, arribant a València el pròxim any on les fotografies s’exhibiran al Centre Octubre de Cultura Contemporània.
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada