Xúquer Viu

Xúquer Viu

divendres, 16 d’octubre del 2009

Convocatòria de roda de premsa

Presentació de la Plataforma Tanquem Cofrents

El dilluns 19 d´Octubre, a les 12.00 h del matí, tindrà lloc al Centre de Cultura Contemporània Octubre (C/. Sant Ferràn, 12. València) la presentació pública davant els mitjans de comunicació de la plataforma Tanquem Cofrents.

A l´acte estaran presents:
Ana Ariza (Ecologistes en Acció del PV)
José Albelda (Greenpeace)
i Carles Arnal (Acció Ecologista Agró)


Aquesta plataforma naix amb la ferma voluntat de transmetre al conjunt de la societat valenciana que l´energia nuclear és perillosa, que té nombrosos problemes i que no és necessaria. Hi ha alternatives viables i realistes demanant pas.

Volem que la societat valenciana es sume a la reclamació del tancament de la nuclear de Cofrents, quan abans millor i, com a tard, al 2011, quan caduca al´actual autorizació.

La plataforma naix amb el recolzament d´un ample ventall d´organitzacions ciutadanes, sindicats, grups ecologistes i entitats cíviques de tota mena i té la voluntat d´anar incorporant-ne més al llarg d´aquest procés. A banda es troba coordinada a nivell estatal amb altres plataformes semblants que reclamen el fi de l´era nuclear a l´estat espanyol. Ja és l´hora de les energies netes i d´una societat més eficient, més segura i sostenible.

En l´acte es lliurarà el manifest fundacional Tanquem Cofrents.

Plataforma Tanquem Cofrents
GREENPEACE, INTERSINDICAL VALENCIANA, ECOLOGISTES EN ACCIÓ-P:V., JOVES VERDS, ACCIÓ ECOLOGISTE-AGRÓ, WWF VALENCIA, CGT-P.V., ACCIÓ PEL CLIMA, attac-p.v., gecen; COMPROMIS PEL TERRITORI, XÚQUER VIU i BALADRE.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada