Xúquer Viu

Xúquer Viu

divendres, 30 d’octubre del 2009

JORNADA "LA DIRECTIVA MARC DE L'AIGUA A ESPANYA: EL QUE S'HA FET I EL QUE RESTA PER FER"

El proper *5 de novembre a les 19 hs tindrà lloc a l'OCTUBRE Centre de Cultura Contemporània* (c/ Sant Ferran, 12 - València) la *Jornada "Directiva Marc de l'Aigua a Espanya: el que s'ha fet i el que resta per fer"*.

En aquesta Jornada es presentaran les conclusions de la III Jornada de l'Observatori de la Fundació Nova Cultura de l'Aigua de Seguiment de la Implementació de la DMA a Espanya, que es celebraren a principis d'octubre a Madrid. Podeu accedir a la documentació completa d'aquestes III Jornades mitjançant el següent enllaç: http://www.unizar.es/fnca/index3.php?id=1&pag=18&fase=9

També s'abordarà una qüestió que ha estat identificada com de màxima importància per a la gestió sostenible de l'aigua: els instruments existents en la legislació d'aigües vigent per a racionalitzar l'ús i els dret d'ús de l'aigua i protegir els rius, aqüífers i zones humides.

Finalment, s'obrirà un debat des de la perspectiva de la societat civil amb intervencions de representants de Xúquer Viu, Acció Ecologista AGRÓ i Comissions Obreres del País Valencià, així com del públic assistent.

Esperem que aquesta activitat resulte del vostre interés i vos agrairem molt si li doneu la màxima difusió possible entre els vostres contactes.

Des de ja, moltes gràcies per la vostra atenció i col·laboració, rebeu salutacions cordials.

Graciela Ferrer
Observatori FNCA - Seguiment DMA a Espanya
Més informació sobre les activitats de l'Observatori:
http://www.unizar.es/fnca/index3.php?id=1&pag=18

Podeu veure el programa de la jornada al nostre web.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada