Xúquer Viu

Xúquer Viu

dimarts, 26 de març del 2013

GUIA VIRTUAL SOBRE NOVA CULTURA DE L'AIGUA

¡¡¡Tot el que sempre has volgut saber sobre l'aigua!!!

Els cóm, quan, qui, què i per què al voltant de l'aigua a Espanya reben resposta en la nova GUIA VIRTUAL editada per la Fundació Nova Cultura de l'Aigua. 

Sols has de punxar l'enllaç per descobrir la diversitat de dimensions, funcions i problemàtiques vinculades a l'aigua: http://www.fnca.eu/guia-nueva-cultura-del-agua/ 

Portada de la GUIA VIRTUAL DE LA NOVA CULTURA DE L'AIGUA - http://www.fnca.eu/guia-nueva-cultura-del-agua/

 Aquesta Guia sistematitza la informació presentant-la des de diverses perspectives relacionades amb l'aigua mitjançant 11 seccions temàtiques, fent accessible i intel·ligible a tota la societat la complexitat dels temes vinculats a l'aigua. A banda dels  60 articles principals, que es caracteritzen per la seua brevetat i claretat, s'inclouen enllaços i extensions per aprofundir aspectes concrets; referències i fonts complementàries d'informació (generalment accessibles a través d'Internet) així com preguntes obertes per inspirar la reflexió.

A més a més, la Guia que es presenta és un punt de partida, ja que s'ha concebit com un projecte dinàmic en el qual els continguts aniran enriquint-se i desenvolupant-se en el futur. En l'elaboració d'aquesta versió inicial de la Guia han participat més de 50 experts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada