Xúquer Viu

Xúquer Viu

dijous, 14 de març del 2013

Assemblea de Xúquer Viu. 23 de març a Sueca.


CONVOCATÒRIA D’ASSEMBLEA ORDINARIA

23 DE MARÇ DE 2013

La Ribera,  28 de febrer de 2013


Benvolgut soci, benvolguda sòcia de Xúquer Viu:

Ens posem en contacte amb tu per convocar-te a la VII Assemblea de Xúquer Viu que tindrà lloc a Sueca a la Mancomunitat de la Ribera Baixa (Avinguda José Maiques s/n, prop de l'estació de ferrocarril) el dissabte 23 de desembre de les 11:30 a les 13:30. L'Assemblea estarà oberta a tots els amics i amigues de Xúquer Viu.

En aquesta assemblea abordarem l’anàlisi de la situació actual i perspectives dels problemes del Xúquer i els seus ecosistemes associats així com de la política de l’aigua, tenint en compte l’actual conjuntura socio-econòmica i política. En especial parlarem dels problemes de contaminació de l'aigua potable a la Ribera, del Xúquer-Vinalopó, el Pla de Conca o del Pla d'Avingudes i la recuperació del Xúquer. També farem un recompte de les activitats portades a terme des de la darrera Assemblea, celebrada el 2 de desembre de 2011, i de les actualment en marxa.

Et demanem que si vols proposar alguna activitat per portar-la a terme des de Xúquer Viu ens ho faces saber enviant un correu electrònic a xuquerviu@hotmail.com, fent una xicoteta descripció de les seues característiques i de les teues possibilitats de col·laboració en el seu desenvolupament, per proposar-les i discutir-les durant l’assemblea. 

Un altre punt important en l’ordre del dia és la renovació dels membres de la Coordinadora de Xúquer Viu. Si vols participar més activament en Xúquer Viu, et convidem a prendre part en la Coordinadora. Si estàs interessat/interessada, per favor, fes-nos-ho saber enviant un correu electrònic a xuquerviu@hotmail.com, en el qual indiques les teues dades personals i cóm podries col·laborar.   

Per resumir, l’ordre del dia proposat per l’Assemblea és el següent:

1.     Aprovació, si escau, de l’ordre del dia
2.     Anàlisi de la situació actual
3.     Informe de les activitats realitzades i en marxa.
4.     Debat de les activitats futures proposades (incloent-hi les proposades pels socis/sòcies per correu electrònic)
5.     Informe econòmic
6.     Renovació de la Coordinadora
7.     Precs i suggeriments

En acabar l’Assemblea tenim previst fer un dinar i ens agradaria comptar amb la teua participació. Si decideixes quedar-te a dinar, per favor, comunica-ho enviant un correu electrònic a xuquerviu@hotmail.com abans del 21 de març. El preu del dinar estarà al voltant de 15 euros.

Esperem comptar amb la teua participació, ens veiem aviat.

Ben cordialment,


Roger Pons - President de Xúquer Viu




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada