Xúquer Viu

Xúquer Viu

dimarts, 24 de novembre del 2009

DEFENSEM EL NOSTRE FUTUR, DEFENSEM EL XÚQUER!

DISSABTE 12 DE DESEMBRE CONCENTRACIÓ A VALÈNCIA, 12:00 PLAÇA DEL TEMPLE, DAVANT DELEGACIÓ DE GOVERN

El proper dissabte 12 de desembre Xúquer Viu ha convocat una concentració a les 12:00 del mati a la Plaça del Temple, davant Delegació de Govern, amb motiu del lliurament d'una carta dirigida a la Ministra de Medi Ambient, Medi Rural i Marí firmada per representants polítics, sindicals, ecologistes i socials, que et farem arribar en pocs dies.

Esperem la teua presència en l'esmentada concentració. Et demanem que reserves aquest matí en la teua agenda.

HEM DE REPLEGAR MILERS DE SIGNATURES EN DEFENSA DEL XÚQUER, EN DEFENSA DELS NOSTRES RECURSOS

Amics i amigues de Xúquer Viu:

Des de Xúquer Viu hem encetat una campanya en la que t’invitem a participar. Volem replegar milers de firmes que denuncien la situació del Xúquer per a defensar el seu futur, que és defensar el nostre futur.

No volem que el nostre principal riu ni l’Albufera acaben com “las Tablas de Daimiel” irreversiblement afectades per la sobreexplotació dels seus aqüífers. No volem que l’aigua del Xúquer es destine a l’especulació urbanística d’Alacant mentre els pobles de la Ribera beuen aigua contaminada amb nitrats.

Pots descarregar el manifest de la campanya, preparat per replegar signatures. Et demanem que, després de llegir-lo atentament, l’imprimisques i distribuïsques entre els teus amics i coneguts. També et demanem el fases arribar a les teues llistes de correu. Quantes més firmes repleguen major serà la nostra força.

Pots enviar-les a l’adreça postal que figura en el revers del full: Associació Xúquer Viu, Apartat de Correus 167, 46250 l’Alcúdia (València).

Et demanem que ens faces arribar les signatures abans de cap d'any.

COL·LABORA REPLEGANT SIGNATURES I PASSANT AQUEST MANIFEST ALS TEUS AMICS I CONEGUTS

AL XÚQUER NO LI SOBRA AIGUA!


(Trobareu el cartell de campanya a la part baixa del bloc).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada