Xúquer Viu

Xúquer Viu

dijous, 12 de novembre del 2009

Debat en les Corts sobre la destinació de l’aigua del Xúquer

Debat en les Corts sobre la destinació de l’aigua del Xúquer per a abastiment humà d’Alacant (per a l'especulació) i no sols per a l’agricultura del Vinalopó i la recuperació dels aqüífers com estava previst.

El passat 29 d’octubre es va debatre a les Corts Valencianes una Proposició no de llei, de tramitació especial d’urgència, sobre la destinació de les aigües del transvasament Xúquer-Vinalopó, des de l’assut de la Marquesa.


Llig les intervencions d’Enric Morera (Compromís), César Sánchez (PP), Lluís Torró (EUPV) i Adolf Sanmartí (PSOE).

Podeu veure el vídeo íntegre de la sessió en el següent enllaç: http://www.canalgv.com/app/player/default.cfm?int_ElementId=5228.

També podeu veure el vídeo de les intervencions d'Enric Morera, qui va defensar la proposició, ací:




1 comentari:

  1. Acabe de vore el video complet,increible vore el ninguneig del partit popular als ciutadans de la Ribera del Xuquer,no els nomena per a res,la seua insistència en la toma a Cortes de Pallas amb el dèficit hìdric que soporta el riu és condemnar el futur de la ribera,que el diputat popular no nomena ni una sola vegada en cap de les seves intervencons.I molt,molt preocupant vore com es vuida de diputats cuant comencen les intervencions i els corrillos que es formen,quasi ningú pren atenció a un tema com la gestió d`un recurs tan important.La qualitat del debat prou baixa.
    Quina vergonya.

    ResponElimina